<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	>
<channel>
	<title>Comments on: Màfia.cat</title>
	<atom:link href="http://www.imestre.net/2007/10/22/mafiacat/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/</link>
	<description>Codi obert, analítica web i geekologia.  Ni!</description>
	<pubDate>Wed, 23 Jul 2008 23:29:00 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.5.1</generator>
		<item>
		<title>By: Jordi</title>
		<link>http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/#comment-18</link>
		<dc:creator>Jordi</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 24 Oct 2007 16:17:18 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/#comment-18</guid>
		<description>Hola Toni

Fent un simple WHOIS de danone.cat n'obtinc:
Domain ID: REG-D117649
Domain Name: danone.cat
Domain Name ACE: danone.cat
Domain Language: ca
Registrar ID: R-2004 (Active24)
Created On: 2007-05-17 07:50:35 GMT
Expiration Date: 2008-05-17 07:50:35 GMT
Status: ok
Registrant ID: ACT24-381913
Registrant Name: TXXs BXXXXXa AuXXXXda
Registrant Organization: Col-lectiu l'Esbarzer
Registrant Street: 397278XX
Registrant City: Barcelona
Registrant State/Province:
Registrant Postal Code: 08009
Registrant Country: ES
Registrant Phone: +34.9332118XX
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: empreses@plataforma-llengua.cat
Admin ID: ACT24-381914
Admin Name: TXXs BXXXXXa AuXXXXda
Admin Organization: Col-lectiu l'Esbarzer
Admin Street: 397278XX
Admin City: Barcelona
Admin State/Province:
Admin Postal Code: 08009
Admin Country: ES
Admin Phone: +34.9332118XX
Admin Phone Ext:
Admin Fax:
Admin Fax Ext:
Admin Email: empreses@plataforma-llengua.cat

Que s'hagi registrat un domini que clarament pertany a una marca registrada i s'utilitzi per donar mala imatge (no difama perquè diu una veritat com un temple: la marca no etiqueta en català) de la marca és clarament il·legal (però admeto que no sóc llicenciat en dret).

Que cadascú tregui les conclusions que prefereixi.  El que sí tinc molt clar és qui va idear el .cat i perquè... i potser això és el que em fa pensar malament de bon principi.  En qualsevol cas, seria interessant veure què hi té a dir PunCAT, ja que a hores d'ara a la seva web ni hi ha notícia ni entrada al bloc.

Salut!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Hola Toni</p>
<p>Fent un simple WHOIS de danone.cat n&#8217;obtinc:<br />
Domain ID: REG-D117649<br />
Domain Name: danone.cat<br />
Domain Name ACE: danone.cat<br />
Domain Language: ca<br />
Registrar ID: R-2004 (Active24)<br />
Created On: 2007-05-17 07:50:35 GMT<br />
Expiration Date: 2008-05-17 07:50:35 GMT<br />
Status: ok<br />
Registrant ID: ACT24-381913<br />
Registrant Name: TXXs BXXXXXa AuXXXXda<br />
Registrant Organization: Col-lectiu l&#8217;Esbarzer<br />
Registrant Street: 397278XX<br />
Registrant City: Barcelona<br />
Registrant State/Province:<br />
Registrant Postal Code: 08009<br />
Registrant Country: ES<br />
Registrant Phone: +34.9332118XX<br />
Registrant Phone Ext:<br />
Registrant Fax:<br />
Registrant Fax Ext:<br />
Registrant Email: <a href="mailto:empreses@plataforma-llengua.cat">empreses@plataforma-llengua.cat</a><br />
Admin ID: ACT24-381914<br />
Admin Name: TXXs BXXXXXa AuXXXXda<br />
Admin Organization: Col-lectiu l&#8217;Esbarzer<br />
Admin Street: 397278XX<br />
Admin City: Barcelona<br />
Admin State/Province:<br />
Admin Postal Code: 08009<br />
Admin Country: ES<br />
Admin Phone: +34.9332118XX<br />
Admin Phone Ext:<br />
Admin Fax:<br />
Admin Fax Ext:<br />
Admin Email: <a href="mailto:empreses@plataforma-llengua.cat">empreses@plataforma-llengua.cat</a></p>
<p>Que s&#8217;hagi registrat un domini que clarament pertany a una marca registrada i s&#8217;utilitzi per donar mala imatge (no difama perquè diu una veritat com un temple: la marca no etiqueta en català) de la marca és clarament il·legal (però admeto que no sóc llicenciat en dret).</p>
<p>Que cadascú tregui les conclusions que prefereixi.  El que sí tinc molt clar és qui va idear el .cat i perquè&#8230; i potser això és el que em fa pensar malament de bon principi.  En qualsevol cas, seria interessant veure què hi té a dir PunCAT, ja que a hores d&#8217;ara a la seva web ni hi ha notícia ni entrada al bloc.</p>
<p>Salut!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Toni</title>
		<link>http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/#comment-17</link>
		<dc:creator>Toni</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 24 Oct 2007 15:50:23 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/#comment-17</guid>
		<description>Jordi,

ja n'estàs del tot segur d'això que publiques ?  Has preguntat a puntcat si és cert ?  Et fies i reprodueixes sense comprovar el que diu la premsa de la caverna ?!

"De fet, la notícia real és que" hi ha gent que, a banda de les opinions personals,  reprodueix en els seus blocs rumors i difamacions sense comprovar les fonts i que es fien més dels media de l'altiplà que de les fonts del país. Anem bé !</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Jordi,</p>
<p>ja n&#8217;estàs del tot segur d&#8217;això que publiques ?  Has preguntat a puntcat si és cert ?  Et fies i reprodueixes sense comprovar el que diu la premsa de la caverna ?!</p>
<p>&#8220;De fet, la notícia real és que&#8221; hi ha gent que, a banda de les opinions personals,  reprodueix en els seus blocs rumors i difamacions sense comprovar les fonts i que es fien més dels media de l&#8217;altiplà que de les fonts del país. Anem bé !</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Xavi</title>
		<link>http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/#comment-16</link>
		<dc:creator>Xavi</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 23 Oct 2007 17:19:25 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.iMestre.net/2007/10/22/mafiacat/#comment-16</guid>
		<description>Moltes gràcies Jordi!

No tenia ni idea de com havia anat la cosa i ni se m'havia acudit. Trobo una falta de respecte cap a tot un món que ja costa prou mantenir una mínima d'ètica (parlo d'internet). S'està socialitzant un el .cat en detriment del .ct, que és qui té a veure oficialment amb el tema llengua i cultura (com el .us, el .uk, el .fr i el .es). No entenia el perquè, nanu...

Sempre a l'altura de la Catalunya Tecnològica senyor Roura!
Una abraçada.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Moltes gràcies Jordi!</p>
<p>No tenia ni idea de com havia anat la cosa i ni se m&#8217;havia acudit. Trobo una falta de respecte cap a tot un món que ja costa prou mantenir una mínima d&#8217;ètica (parlo d&#8217;internet). S&#8217;està socialitzant un el .cat en detriment del .ct, que és qui té a veure oficialment amb el tema llengua i cultura (com el .us, el .uk, el .fr i el .es). No entenia el perquè, nanu&#8230;</p>
<p>Sempre a l&#8217;altura de la Catalunya Tecnològica senyor Roura!<br />
Una abraçada.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
