nursing essay conclusion online dissertations and theses 2nd edition argumentative essay on smoking cover letter to admissions director thesis and dissertation abstract

Video de la Internet Marketing Conference

Darrerament vaig força de cul, però sarna amb gust no pica, diuen… I el motiu no és cap altre que estic al mig d’una sèrie de projectes laborals i personals que m’omplen i m’estimulen moltíssim. I és que treballar a Atrapalo és apassionant perquè cada dia et sorprèn amb nous reptes, el Conversion Thursday és una font inesgotable de noves idees i organitzar-lo cada mes és un autèntic ball (i a més ara també a Madrid!) i la Internet Marketing Conference de l’Octubre a Barcelona cada vegada és una realitat més tangible, i com més s’apropa la data més m’engresca veure que serà un event a nivell d’intercanvi de coneixements com n’hi ha hagut ben pocs darrerament. La veritat, organitzar la Call for Papers ha estat un veritable encert perquè hem atret propostes molt diverses i d’un nivell altíssim.
La meva aventura amb la Internet Marketing Conference va començar ara fa uns mesos, quan vaig rebre una invitació com a membre de la Web Analytics Association per assistir a la Internet Marketing Conference d’Estocolm el Novembre passat. D’allò ja en vaig parlar al seu moment, però ara ha tornat a sorgir el tema amb la publicació del video de l’event. Aquest document audiovisual és un petit testimoni del que és una Internet Marketing Conference, i una bona mostra del que ens espera el 2 d’Octubre. Gaudiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation