format for a research proposal help writing critical essay radu bogdan rusu phd thesis do you believe money can buy happiness essay

La API de Google Analytics, per fi!

Que Google Analytics és una de les eines més emprades per analitzar les dades de webs, ja siguin comercials o no, no és cap secret. No obstant, i en part pel fet de ser d’ús gratuït, moltes vegades no se la considera enterprise ready. Hi ha moltes empreses que no se’n refien de l’eina per tal de pendre decisions. Darrerament, però, cal dir que Google s’ha posat les piles i ha alliberat un munt de novetats que acosten el seu producte a la resta de la competència, com les noves visualittzacions, els segments avançats o els informes personalitzats. Ara, per fi, també ha vist la llum una de les funcionalitats que restaven en beta tancada i que, personalment, era la que més ganes tenia de veure: la API!

Per fi Google és fidel a la seva filosofia i permet al seu exèrcit de fanboys, seguidors, fanàtics i curiosos jugar amb les dades que aporta Google Analytics per tal de produïr eines d’escritori, per mòbils, widgets, informes incrustats… Sense parlar de la revolució comercial que suposarà l’automatització de tasques en base a aquestes dades. Ja era hora Google!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Post Navigation