La primavera d’analítica web en fotos

Avinash Kaushik al Practitioner Web Analytics 2009Ara que gairebé hem arribat a l’estiu m’agradaria recordar una primavera que ha estat ben farcideta de novetats al món de l’analítica web. L’alliberament de Yahoo Web Analytics a determinats sectors de negoci, l’API de Google Analytics o el naixement d’una consultora com the WATT project (basada en un concepte tan original com imprescindible, la investigació i innovació) han marcat una mica el panorama de l’optimització de negoci. No obstant, i a petició popular, m’agradaria deixar el testimoni gràfic de dos grans events que han tingut lloc també aquesta primavera i que ja són punts clau del calendari quant a aprenentatge i networking en el món del marketing online. L’ún és el Practitioner Web Analytics, ara per ara el millor event d’analítica web a Espanya, i l’altre la primera edició a l’aire lliure del Conversion Thursday. Aquí us deixo els meus àlbums a Picasa:

Practitioner Web Analytics 2009

Conversion Thursday Barcelona, Juny 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation