benefits of online shopping essay dissertation paper zaynab finding a dissertation topic essay writing service reviews short persuasive essay write my paper contact

PHP Barcelona conference 2009

Falten pocs dies per la PHP Barcelona Conference i gairebé ja no puc esperar. Poc a poc i amb bona feina feta, aquesta conferència nostrada s’ha posat a l’alçada de les més importants d’Europa i la presència d’assistents i ponents de tres continents són una bona mostra de la magnitud de l’event.
Rasmus Lerdorf, Sebastian Bergmann, Fabien Potencier i Derick Rethans són alguns dels noms que donen pes al cartell, on temes com el testeig i la seguretat prenen una especial rellevància. Dos dies i tres “tracks” en paral·lel asseguren un cap de setmana intens i segurament esgotador!
De fet, no veig cap motiu per daixar-ho passar si et dediques al desenvolupament d’aplicacions web, ja sigui en PHP o no, ja que aquesta conferència dóna una excelent perspectiva de la potència del llenguatge de programació més popular en l’entorn online.

Jo hi seré. I tu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Post Navigation