PHP Barcelona conference 2009

Falten pocs dies per la PHP Barcelona Conference i gairebé ja no puc esperar. Poc a poc i amb bona feina feta, aquesta conferència nostrada s’ha posat a l’alçada de les més importants d’Europa i la presència d’assistents i ponents de tres continents són una bona mostra de la magnitud de l’event.
Rasmus Lerdorf, Sebastian Bergmann, Fabien Potencier i Derick Rethans són alguns dels noms que donen pes al cartell, on temes com el testeig i la seguretat prenen una especial rellevància. Dos dies i tres “tracks” en paral·lel asseguren un cap de setmana intens i segurament esgotador!
De fet, no veig cap motiu per daixar-ho passar si et dediques al desenvolupament d’aplicacions web, ja sigui en PHP o no, ja que aquesta conferència dóna una excelent perspectiva de la potència del llenguatge de programació més popular en l’entorn online.

Jo hi seré. I tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation