how to write a research argument paper the benefit of homework college essays contractions registered in england and wales custom essays

Arriba per fi la revolució mòbil?

Mira que fa temps que la vèiem venir. Mira que fa temps que sabem que qualsevol persona acabarà tenint accés a continguts digitals en qualsevol moment, des de qualsevol lloc. I mira que ben pocs projectes s’han volgut avançar i estar preparats quan la revolució deixi de ser-ho i passi a ser quelcom ordinari. I clar, llavors tots a còrrer.
Frases com “Ningú mira internet des del mòbil” o “el tràfic mòbil és menyspreable…” les he sentides mil vegades. I mentrestant veiem com iPhones, “droids” i Bleckberrys guanyen terreny i malgrat la connectivitat encara deixa molt que desitjar, entre WiFis i alguna altra proposta de les operadores (com la tarifa Blackberry de Vodafone) cada cop ho posen més fàcil. I a sobre ara Amazon impulsa un Kindle amb 3G, i Apple presenta l’iPad. Estaran les empreses nacionals a l’alçada per aprofitar el canvi de medi i no fer tard al tren?

Ah no, que aquí ens agrada fer-ho tot a darrera hora i malament…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Post Navigation