Arriba per fi la revolució mòbil?

Mira que fa temps que la vèiem venir. Mira que fa temps que sabem que qualsevol persona acabarà tenint accés a continguts digitals en qualsevol moment, des de qualsevol lloc. I mira que ben pocs projectes s’han volgut avançar i estar preparats quan la revolució deixi de ser-ho i passi a ser quelcom ordinari. I clar, llavors tots a còrrer.
Frases com “Ningú mira internet des del mòbil” o “el tràfic mòbil és menyspreable…” les he sentides mil vegades. I mentrestant veiem com iPhones, “droids” i Bleckberrys guanyen terreny i malgrat la connectivitat encara deixa molt que desitjar, entre WiFis i alguna altra proposta de les operadores (com la tarifa Blackberry de Vodafone) cada cop ho posen més fàcil. I a sobre ara Amazon impulsa un Kindle amb 3G, i Apple presenta l’iPad. Estaran les empreses nacionals a l’alçada per aprofitar el canvi de medi i no fer tard al tren?

Ah no, que aquí ens agrada fer-ho tot a darrera hora i malament…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation