online essay scorer executive resume writing services toronto uw madison application essay help torrance library homework help how to write an persuasive essay

Qui soc?

Jordi Roura jugant al pinball a AndorraBones, em dic Jordi Roura i Rabat. Sóc analista digital i tinc una llarga experiènia actuant de pont entre els equips tècnics i de negoci.

Com a programador he seguit la progressió típica dels programadors que vàrem començar a interessar-nos per la web als anys 90, començar amb html, volcar-nos amb el Perl, interessar-nos pel PHP i acabar amb els sistemes LAMP. Doncs sí, m’hi dedico des del 1997 i des de llavors he voltat per diferents projectes participant activament en el creixement meteòric d’empreses com Atrapalo.com o Letsbonus.com. Ara viatjo pel món fomentant la “data culture” i estenent les bones pràctiques quant a desenvolupament tècnic i de negoci.

A més, també sóc el co-fundador del Conversion Thursday, juntament amb el gran Pere Rovira, on participo com a moderador i ponent i també he participat i presentat ponències a events com la International PHP Conference de Barcelona i el Web Analytics Wednesday de Copenhagen, he impartit cursos de formació al Cibernàrium i ESDEN.

També se’m coneix per haver protagonitzat el llançament de la campanya publicitària “El Gran Hallazgo” d’Atrapalo.com