homework support order resume online iphone 5 edwin olson phd thesis annotated bibliography on creative writing do my java coursework business plan writers gold coast

Berenant amb Zeev Suraski

Jordi Roura i Nico Poggi parlant amb Zeev SuraskiFa poc Concatel va preparar un acte per anunciar el seu acord amb Zend. Aquest acte, molt corporatiu, va estar totalment orientat a aquells que desconeguessin tant PHP com Zend, i per tant la presència de Zeev Suraski durant la presentació va ser més per publicitat que per necesitat. Un responsable de marketing de Zend hagues fet el mateix, i possiblement hagués estat més profitós per complir l’objectiu de la trobada, de la qual en podeu trobar un petit resum aquí.
Però tant a mi com a la resta de l’equip d’Atrapalo.com que hi vem anar la vessant comercial de l’acord ens interessava relativament i esperàvem una exposició més tècnica, i donat que l’exposició no va lliurar cap perla que calmés les nostres inquietuds, vàrem haver de passar al plà B: enganxar-lo per banda durant el berenar.
La veritat és que compartir un berenar amb Zeev Suraski és una experiència agradable. Cal dir que té molta cura del que diu per no deixar anar res que no respongui explicitament a la teva pregunta i cal anar-lo estirant de la llengua, però no té inconvenients en respondre a tot.
Preguntant-li pel futur de PHP, ens respon que PHP6 inclourà com a màxima novetat el fet que unicode serà natiu, i que de mentres apareixeran moltes novetats de cara a facilitar la integració d’AJAX. Respecte a la gestió de memòria i el model d’orientació a objectes, ens respon que a la versió 5.2 s’ha millorat la forma de manipular la memòria en blocs, i que no hi ha previst cap canvi important en com es fa la OO.
Apart d’això, ens assabentem que la propera versió de Zend Studio estarà basada en eclipse, el qual és relativament una bona notícia. És bona ja que eclipse té un rendiment millor, però n’hi ha uns quants a qui no ens sedueix la idea de seguir treballant amb una eina basada en Java.
En fi, un vespre molt ben aprofitat al final on poder parlar de tu a tu amb un dels màxims responsables del futur de les aplicacions web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation