Blog Action Day

Bloggers Unite - Blog Action Day 15 d’Octubre és Blog Action Day. Què passaria si milers de persones escriuen el mateix dia sobre un mateix tema? Què pasaria si un mateix dia tothom dóna importància al mateix? Doncs no se sap, però això és el que pretén descobrir el Blog Action Day: veure quins son els efectes d’unir les veus de la blocsfera. I quin millor tema per unir-nos que el medi ambient?

Doncs ja saps, si tens un bloc i vols unir-te a aquesta proposta, digues la teva pel medi ambient. Planeta només en tenim aquest i el tenim ben malalt. De fet, podria parlar de perquè una dona baixeta es compra un 4×4 amb motor de 3 litres per baixar a comprar el pà o portar el nen (un de sol, dos com a molt) al cole, quan podria fer el mateix amb un cotxe petit amb un motor de litre i poc (o anant en transport públic). O podria parlar de l’energia malgastada pels milers de milions d’ordinadors que es deixen encesos tota la nit malgrat no estiguin fent res de profit només per la mandra que fa engegar-lo l’endemà. O podria parlar de la contaminació generada perquè és més barat pagar les multes mediambientals que actualitzar la maquinària o els processos de fabricació.

Podria, però ho deixo per als què tenen millor veu que jo. Salut! I la propera vegada que et miris un 4×4 per moure’t per ciutat (pujar de tant en tant a la Cerdanya tampoc ho justifica) o deixis l’ordinador engegat per no haver d’esperar com el Windows torna a carregar l’escriptori… Pensa que és culpa teva que un nen tingui malalties respiratòries quan és a ciutat, però pot deixar l’inhalador a casa quan marxa de vacances.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation