dissertation proposal construction law cover letter for phd in economics how to write an application letter with a cv dissertation proposal in education

Un santfeliuenc a Estocolm, o IMC Stockholm 2007 part 1

Cap a Estocolm!Com ja he comentat un post anterior, m’han convidat al Internet Marketing Conference 2007 que es fa a Estocolm. Avui he arrribat a la capital sueca, sense un retard excessiu, i he tingut el temps just per preparar les conferències de dijous i divendres i fer una mica de turisme… Tot i que poc perquè aqui és de nit a les 3 de la tarda i a les fosques poca cosa es veu.

Però anem a pams…

Arribo a l’aeroport d’Estocolm-Arlanda, recullo la maleta i cap al bus. Autocar fins a Märsta, i a Märsta tren fins a Sollentuna, on tinc l’hotel. Un cop trobat l’hotel (després de molt buscat l’he trobat rere unes obres), m’instal·lo i marxo a Estocolm per poder veure quin camí hauré de fer demà per arribar a la Finlandshuset. Prefereixo descobrir-ho ara que no demà mig adormit.

Busco el 56 i descobreixo que està pel cantó contrari de la Centralstation… Afortunadament les parades estan molt ben senyalitzades i no hi ha problemes per trobar la Finlandshuset a Snickerbacken 4, un carreró força maco que acaba en una bonica escalinata sobre el que només puc suposar és l’entrada a la batcova.

D’allà passejo pel centre comercial (hi ha tantes perruqueries com bars a Barcelona) i acabo buscant desesperadament el Absolut Ice Bar. Un cop trobat, m’enfundo la capa i au! A tastar cubates de vodka envoltat de gel. Musiqueta guapa, bon mam, ambientillo relaxat… Llàstima que només ens deixin estar 45 minuts… i això que estem a 5 sota zero…

En fi, surto del bareto i tren cap a Sollentuna, a sopar ia dormir… Demà ja us escriuré la segona part de l’aventura, amb un breu resum de la primera jornada de l’Internet Marketing Conference.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation