need help with homework answers literary analysis essay on to kill a mockingbird research paper in apa style best site to do online assignments dissertation in construction law

Arriben els Conversion Thursdays

Una de les coses més emprenyadores del món de l’analítica web és que els WAW (Web Analytics Wednesdays, que són uns events collonuts de contacte entre professionals, apassionats i curiosos de l’analítica web) sempre tenen lloc a ciutats massa llunyanes com per anar-hi a passar la tarda. Així que ens hem juntat amb en Pere Rovira de WebAnalytics.es i hem decidit muntar l’equivalent nostrat d’aquesta trobada. Arriben els Conversion Thursdays!

A diferència dels WAW tradicionals, els CT tenen lloc en dijous i el primer tindrà lloc al Cafè Schilling de Barcelona, a les 7 del vespre del 7 de febrer.

Així que si ets un professional, apassionat o curiós de l’analítica web, passa’t a fer una cerveseta i a compartir una conversa interessant! Pots trobar tota la informació sobre la trobada a la pàgina dels Conversion Thursdays.

T’hi esperem!

2 Thoughts on “Arriben els Conversion Thursdays

  1. Pels de girona ens va fatal, pordria ser mes tard de 20h a 22h, molts treballem fins les 7.

  2. Estic segur que a les 8 encara hi serem 🙂 A més, amb el quòrum que sembla que hi haurà no crec que s’acabi gaire d’hora. En qualsevol cas, és quelcom a tenir en compte de cara al segon CT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation