PHP Conference a Barcelona

El proper dissabte 23 de febrer tindrà lloc al BocaNord un esdeveniment força remarcable: la primera PHP Conference de Barcelona. Organitzada pel Grup de Programadors de PHP de Barcelona, només dura mig dia, és d’inscripció gratuïta i compta amb conferenciants del nivell de Arno Schneider, Manuel Aguilar i Oriol Jimenez.
Entre altres temes, es parlarà de “Continuous Integration Server para PHP” (en anglès), optimització d’aplicacions tant a nivell de servidor com de client i el desenvolupament d’aplicacions emprant el framework Akelos, a més de parlar de la certificació Zend.
La veritat és que promet ser una jornada intensa i interessant i ja tinc ganes que arribi el dia. Encara que el programa sigui curtet és força engrescador i sembla un bon inici pel que sembla pot ser una trobada regular de força renom. Barcelona compta amb una nombrosa comunitat de programadors de PHP i juntar-nos sota el mateix sostre pot ser molt profitós.
Ja faré crònica quan sigui el moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation