Breu crònica de la Primera PHP Conference a Barcelona

Aquest post arriba amb una mica de retard, pel que demano perdó als lectors més fidels. El proppassat 23 de febrer va tenir lloc al BocaNord de Barcelona la Primera PHP Conference a Barcelona, organitzada pel Grup de Pogramadors de PHP de la ciutat. La cita, que va comptar amb el suport d’empreses com LocalBilling, Assertio o SmallSquid, va aplegar prop de 200 persones d’arreu de l’estat per escoltar les presentacions de ponents de la talla d’Arno Schneider (que va intervenir en anglès), Manuel Aguilar, Oriol Jimenez, Bermi Ferrer o Carlos Buenosvinos. De fet, els temes van tractar coses tan diverses com frameworks, optimització d’aplicacions a nivell de servidor i client i la certificació Zend.
Mostra de l’excel·lència de l’organització fou la gran quantitat d’elogis que se sentien i les lamentacions de que tot plegat fos tan curt, i que no hi hagués cap workshop. De ben segur que la propera portarà novetats en aquest sentit.
Per acabar, i com a breu resum del que va ser, us deixo amb el video que he muntat a partir dels talls que vaig filmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation