paid english essay copywritter online sprint small business plans doc fax cover letter what does a research paper consist of dissertation statistical services support the house on mango street

Download Day – Aconsegueix el millor navegador i entra al llibre Guinness

Download Day 2008Ha estat anunciat el Mozilla Download Day, el projecte per aconseguir que Firefox 3 sigui el rècord Guinness del programa amb més descàrregues en 24 hores.
D’aquí a ben poc estarà disponible la nova versió de Firefox, un dels millors navegadors disponibles. En la seva relativament curta història, ha superat clarament en qualitat a grans jugadors del mercat com Internet Explorer que només té al seu favor una major distribució.
Firefox 3 vé a corregir molts dels principals problemes de Firefox 2, entre ells l’exagerat consum de memòria, i suposarà una millora gegant en quant a usabilitat, seguretat i estabilitat. A més respecta els estàndards oberts (a diferència d’Internet Explorer que encara no ho té gaire clar si en la seva vuitena versió serà compatible) i afegeix compatibilitat amb les novetats en CSS. I no cal dir que és un projecte de codi obert i de lliure distribució…
I tu? Encara no t’has passat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation