medical marijuana persuasive essay master thesis passive voice my robot does my homework nesbitt how to write a story essay thesis phd wiki intercultural communication essay

Taller Gratuït d’Analítica Web a Barcelona

La cinquena edició del Conversion Thursday, la corresponent al mes de Juny, promet ser molt interessant. En col·laboració amb Nedstat, qui ens cedirà ordinadors i l’eina per a la sessió, farem un taller pràctic on visualitzarem les dades d’una web real i veurem què en podem treure. Des d’estadístiques fins a conclusions que se’n poden treure.
La sessió serà d’un nivell força bàsic que servirà per a que aquells que encara not eniu clar de què va tot plegat tingueu contacte amb una eina professional i pogueu veure quina mena de profit en podeu treure.
Com sempre, l’accés serà gratuït i inlourà beguda i pica-pica cortesia dels patrocinadors Webtrends i Nedstat. Ja us podeu registrar al taller a través de la web del Conversion Thursday. Les places són limitades!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation