basic stamp homework board online phd essay writing service legal proposal phd dissertation order resume online zara canada 1st grade spelling homework

Practitoner Web Analytics: tres dies entre els grans

On és Avinash quan se’l necessita? Doncs resulta que a Barcelona, on he tingut el plaer de conviure amb ell i molts altres dins el marc del Practitioner Web Analytics, un dels millors events d’analítica web de l’any, que ha reunit a René Deschamps i Avinash Kaushic com a caps de cartell, i els millors practicants de la industria tant de l’Estat Espanyol com de molts altres indrets. Han estat tres dies intensos de debat, workshops i presentacions que han servit per mesurar el nivell dels professionals i donar-nos una visió de quin futur ens espera, i com l’hem d’afrontar.

René i Avinash

De fet, entre moltes altres coses l’event ha servit per trobar-me amb autèntiques eminències de l’analítica web que fins ara coneixia només virtualment. Apart dels ja famosos Enric Quintero, David Boronat, Pere Rovira, Jaume Clotet, Ivan del Muro i Juan Aspas, m’ha fet moltíssima il·lusió conèixer per fi la Gemma Muñoz. La Gemma, apart de ser encantadora, emprenedora i molt espavilada és una persona que comparteix amb mi la passió per apendre i crèixer en això de l’analítica web, a més de ser un autèntic exemple a seguir per a molts.

Al final, les conclusions són clares: el més important són les persones, tant els analistes com els usuaris, i que cal testejar, testejar i testejar. En primer lloc, una eina d’anàlisi web és inútil si no té una persona llesta i amb actitud que l’utilitzi, i no hi ha font millor de què no funciona a la nostra web que els nostres usuaris. Sempre cal tenir-los en compte i escoltar-los és vital per entendre què passa! I en segon lloc, testejant veurem quin és el camí a seguir ja que seran els nostres mateixos usuaris, de nou, qui ens dirà què volen exactament de nosaltres i què els agrada més.

I deixo una explicació més gràfica de què va passar per a un proper post. Esteu alerta!

One Thought on “Practitoner Web Analytics: tres dies entre els grans

  1. Aqui la Gemma. Vull dir-te que m’encanta el bé que em tràfics, he d’anar a Barcelona més sovint 🙂 Seriosament, perdó pel meu català (eh eh que soc madrilenya, ja és un esforç), però que sàpigues que tot és mutu.

    Encara que jo tinc més mèrit, xaval, que et llegeixo en català!!!!! ja ja ja

    Petons

    PD. Creixerem junts en això de l’analítica web!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation