Conversion Thursday de Juliol: Testeig multivariat amb Google Optimizer

El Conversion Thursday del mes passat va resultar un xic accidentat, però tot i no poder fer el taller amb l’eina que teniem aparaulada i alguna baixa de important de darrera hora, la cosa va acabar sortint prou bé i es va poder fer una workshop força edificant.

Potser per això em fa especial il·lusió el Conversion Thursday d’aquest mes. De la mà de l’Eduard i de’n Ferriol farem una capbussada a l’apassionant món del testeig A/B i multivariat. Aquesta parella d’experts ens faran una introducció al concepte del testeig i a través d’exemples reals podrem veure com treure’n profit d’una tècnica senzilla però tremendament efectiva, emprant l’eina Google Optimizer.

A més, com que la calor ja comença a apretar una miqueta, aquest mes hem volgut fer-ho una mica més desenfadat i donarem un premi a qui vingui amb la indumentària més estiuenca! I tu, encara no t’animes?

One Thought on “Conversion Thursday de Juliol: Testeig multivariat amb Google Optimizer

  1. Sofia on July 7, 2008 at 11:46 am said:

    siempre fiel, ahí estaré….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation