dissertation le chef du gouvernement en france avant 1958 best college application essays ever 100 dissertation on street art best site to get essays personal statement essays for college

Conversion Thursday de Juliol: Testeig multivariat amb Google Optimizer

El Conversion Thursday del mes passat va resultar un xic accidentat, però tot i no poder fer el taller amb l’eina que teniem aparaulada i alguna baixa de important de darrera hora, la cosa va acabar sortint prou bé i es va poder fer una workshop força edificant.

Potser per això em fa especial il·lusió el Conversion Thursday d’aquest mes. De la mà de l’Eduard i de’n Ferriol farem una capbussada a l’apassionant món del testeig A/B i multivariat. Aquesta parella d’experts ens faran una introducció al concepte del testeig i a través d’exemples reals podrem veure com treure’n profit d’una tècnica senzilla però tremendament efectiva, emprant l’eina Google Optimizer.

A més, com que la calor ja comença a apretar una miqueta, aquest mes hem volgut fer-ho una mica més desenfadat i donarem un premi a qui vingui amb la indumentària més estiuenca! I tu, encara no t’animes?

One Thought on “Conversion Thursday de Juliol: Testeig multivariat amb Google Optimizer

  1. Sofia on July 7, 2008 at 11:46 am said:

    siempre fiel, ahí estaré….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation