Video de la Internet Marketing Conference

Darrerament vaig força de cul, però sarna amb gust no pica, diuen… I el motiu no és cap altre que estic al mig d’una sèrie de projectes laborals i personals que m’omplen i m’estimulen moltíssim. I és que treballar a Atrapalo és apassionant perquè cada dia et sorprèn amb nous reptes, el Conversion Thursday és una font inesgotable de noves idees i organitzar-lo cada mes és un autèntic ball (i a més ara també a Madrid!) i la Internet Marketing Conference de l’Octubre a Barcelona cada vegada és una realitat més tangible, i com més s’apropa la data més m’engresca veure que serà un event a nivell d’intercanvi de coneixements com n’hi ha hagut ben pocs darrerament. La veritat, organitzar la Call for Papers ha estat un veritable encert perquè hem atret propostes molt diverses i d’un nivell altíssim.
La meva aventura amb la Internet Marketing Conference va començar ara fa uns mesos, quan vaig rebre una invitació com a membre de la Web Analytics Association per assistir a la Internet Marketing Conference d’Estocolm el Novembre passat. D’allò ja en vaig parlar al seu moment, però ara ha tornat a sorgir el tema amb la publicació del video de l’event. Aquest document audiovisual és un petit testimoni del que és una Internet Marketing Conference, i una bona mostra del que ens espera el 2 d’Octubre. Gaudiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation