writing policy papers dissertation abstracts educational management tterm paper help direct 3 txt 3 ohio state university essay apsa best dissertation

Llibre: Advanced Web Metrics with Google Analytics

Fa un temps, cap allà a la primavera, que va ser publicat el llibre Advanced Web Metrics with Google Analytics, escrit per Brian Clifton. Aquesta publicació ha comptat amb una enorme expectació i es va esgotar de seguida, i em consta que desapareis d’Amazon tan bon punt tenen exemplars disponibles. Però, realment és tan bo? És aquesta la biblia definitiva i el repositori definitiu dels secrets del Google Analytics?

Doncs home si i no… Cal dir que més que un llibre “avançat”, com el seu nom indica, no deixa de ser un bon manual de com fer una bona implementació de l’eina. T’ensenya què cal tenir en compte i explica molts dels conceptes que poden cear confusió, però si esperes trobar solucions aplicables a problemes més complexos no estaras de sort.

Per tant, si estas a punt d’implementar l’eina a una web, recomano fer-li una ullada perquè és una excel·lent guia pas a pas de tot el que s’ha de tenir en compte. Si ja tens la implementació feta, segurament t’ajudarà a retocar alguna coseta, però tampoc n’esperis gaire ja que internet és, ara per ara, el millor lloc on trobar solucions. I de fet l’autor ja ho diu: és una guia pas a pas per implementar l’eina.

Així que si el que busques és apendre com funciona l’eina d’analítica de Google, o no saps com implementar-la, aquest és un gran llibre a tenir a mà i t’estalviarà més d’un mal de cap (i sincerament, li fot mil voltes a qualsevol altre llibre que hagi llegit de Google Analytics). Si el que busques és un manual de referència de la API o dels usos avançats de Google Analytics… Busca a Internet. És un llibre que no està de més tenir a mà… Però si ja coneixes els fonaments, tret de refrescar-te els conceptes de tant en tant poc més aportarà. Ara per ara és el millor llibre en paper sobre Google Analytics, però crec que per fer honor al títol, hauria d’entrar en molts altres detalls (l’API, per xemple).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation