research papers on art homework pages how to write a story essay phd comics dissertation descriptive essay the view from my window ben franklin homework help

Una tardor mogudeta

Passada la calor i l’estrés de l’estiu, arriba la tardor. Però, lluny d’afluixar ritme, m’esperen unes setmanetes farcides d’esdeveniments que de ben segur em donaran temes per anar penjant cosetes per aquí.
Tot plegat comença demà dijous 18 de setembre al Conversion Thursday, on rebem en Martí Manent per a que ens parli de la relació entre Analítica Web i comerç electrònic. A més a més, aquest mes s’han esgotat les places tant al Conversion Thursday de Barcelona com el de Madrid, on en René Deschamps liderarà el debat “Eines grauïtes vs Eines de pagament”.
Després d’aquest aperitiu, arriba el Google Developer Day 2008, que té lloc al parc d’atraccions de la Casa de Campo a Madrid. Aquí espero poder fer una immersió intensiva en temes tan apassionants com l’Android i l’OpenSocial, que de ben segur suposaran una petita revolució en la forma que tenim d’interactuar amb la tecnologia en els propers mesos.
No obstant, la visita a Madrid serà breu ja que el dissabte 27 exposo una ponència a la Barcelona International PHP Conference. Enmig de ponents de luxe i enorme prestigi, parlaré de com els desenvolupadors poden utilitzar eines i tècniques tradicionalment emprades pels analistes web per tal de millorar la usabilitat dels seus projectes i potenciar la interacció amb l’usuari.
I finalment, per rematar-ho tot plegat, el 2 d’octubre seré a la Internet Marketing Conference, un event de caràcter internacional que congrega a alguns dels millors analistes web del moment. A més, la IMC Barcelona pretén ser un punt de referència no només pel seu alt valor comercial, sinò pel seu potencial lectiu ja que tant els ponents com les seves ponències han estat curosament triats per la seva capacitat didàctica i innovadora.
Així doncs, m’esperen uns dies ben mogudets on la docència serà la protagonista. Ens hi veiem?

One Thought on “Una tardor mogudeta

  1. Avisa si el GDD te deja algún ratito libre para visitar madrilenyos 🙂

    A este ritmo no llegas a los 40.

    Cuidate, CA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation