help homework site web beef cattle farming business plan research paper apa example reflective writing

Google Developer Day Roundup

El GDD2008 ja s’acaba i tot i que deixa un bon regust de boca, també dóna la sensació d’haver estat un xic més fluix que l’any passat (sobretot en quant a catering!). Però anem a pams.
Primera sessió, taller d’OpenSocial. Introducció a la API i llavors ens deixen un parell d’hores per programar un gadget. Algo senzill perquè tampoc hi ha temps per gaire més. I cap a dinar.
La tarda ha començat amb la presentació d’alguns dels finalistes del concurs d’aplicacions per Android. Interessant, però a molt mala hora. Basicament s’ha reduït a una comparativa entre programar per un ordinador d’escriptori i un dispositiu mòbil. No obstant, la de BioWallet ha resultat un xic més sucosa ja que han parlat de les dificultats d’implementar solucions biomètriques.
Tot seguit s’ha parlat d’AppEngine, fent molt èmfasi en l’estalvi de cicles de processador i ressaltant les virtuts de Bigtable, la base de dades orientada a objectes sobre la que es basa. El punt més interessant ha estat la discussió sobre l’ús de contadors i memcache per potenciar l’eficiència. I una llàstima comprovar que encara queda gent que es pensa que si no programes en Java, no programes.
Llavors li ha arribat el torn a una de les estrelles del dia: Android. Aquí Google ha aprofitat per onejar la bandera del codi obert i lluïr la seva política de “mans netes” i demostrar que és un producte innovador i amb un enorme potencial. Promet, de debò que sí.
Per acabar, el protagonisme ha passata l’atra estrella: Chrome, i el motor V8. De fet, venen a dir que els navegadors actuals no estan a l’alçada del que necessiten per a que prosperin els seus projectes, i han decidit donar-li una empenteta a la guerra dels navegadors en la direcció que els interessa. De fet, el conjunt de Android, Chrome i Gears promet un futur molt engrescador per un demà mòbil.
I ara cap a la clausura i la festeta… I llavors cap a casa.
Malgrat no ser tan esplèndid com el de l’any anterior, ha valgutmolt la pena venir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation