dissertation writing literature review events business plan argument paper to buy professional writing in education ethics and critical thinking phd personal statement writing service

Darrera hora del Google Developer Day

Vinga tots alhora... Yahoo!Bé, quan pensava que ja estava tot dat i beneït i creia que la sessió de Chrome i V8 donarien pas a una cloenda plàcida i una festeta de bon rotllo, van i em premien! L’entrega ha estat força maca, ja que els qui han decidit els premis han anat explicant perquè han escollit cada treball.
Per segon any consecutiu marxo del GDD amb un premi sota el braç. En aquest cas el trofeu ha estat el còmic editat per Google per donar a conèixer Chrome, un autèntic objecte de col·leccionista. De fet, hi expliquen el perquè de cada una de les seves eleccions a l’hora de dissenyar i implementar el producte.
El premi ha estat motivat per l’elaboració d’un gadget implementat fent ús de l’API d’OpenSocial que mostra les novetats dels restaurants, teatres i activitats de la ciutat de l’usuari. S’ha de polir i tal, però si tinc temps aviat el treuré per si algú el troba interessant i el vol integrar al seu hi5, myspace o Linked-In.
Al final una foto de grup per la posteritat. Irònicament, l’únic que se m’ocorria dir per celebrar-ho era “Yahoo!”…
Mentrestant, el còmic ha ajudat a passar millor el llarg viatge de tornada a Barcelona.
Ens veiem a la PHPConference!

3 Thoughts on “Darrera hora del Google Developer Day

  1. Enhorabuena!!!!!!!!!!

    eres un crack!

  2. Gracias Gemma! Aunque “crack” es más el ruido que hago cuando intento jugar al futbol… Lástima no pudiera escaparme a verte, eso hubiera valido más que cualquier premio. ¡Te debo una visita!

  3. Nada, nada, me mudo a Barna, que tiene un montón de eventos super chulos y yo aquí abandonada en la capital 🙁

    eso sí, como te vuelvas a dejar caer por aquí y no tomemos ni una mísera caña… te arreo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation