cheap essays online international cv writing service global topics for research papers pharmacy school admission essay

L’himne dels Motion Charts

Tinc pendent escriure un post sobre les novetats que presenta Google Analytics. Sé que faig tard i que tothom en canta lloances… però es que jo em mantinc una miqueta escèptic. Ara mateix ha esclatat la moda, i tothom està ballant pels carrers cantant que si Google això o Google allò, però cal centrar-se en si les novetats són realment útils (no en tinc cap dubte) i si realment s’estan aprofitant (crec que, en molts casos, no). No obstant, m’ha arribat a les mans un video força divertit on s’explica una miqueta de què va això dels Motion Charts, amb la col·laboració especial d’Avinash Kaushik! Gaudiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation