L’himne dels Motion Charts

Tinc pendent escriure un post sobre les novetats que presenta Google Analytics. Sé que faig tard i que tothom en canta lloances… però es que jo em mantinc una miqueta escèptic. Ara mateix ha esclatat la moda, i tothom està ballant pels carrers cantant que si Google això o Google allò, però cal centrar-se en si les novetats són realment útils (no en tinc cap dubte) i si realment s’estan aprofitant (crec que, en molts casos, no). No obstant, m’ha arribat a les mans un video força divertit on s’explica una miqueta de què va això dels Motion Charts, amb la col·laboració especial d’Avinash Kaushik! Gaudiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation