ib biology lab report sample brooklynpubliclibrary homework help topics on creative writing masters dissertation methodology service improvement essay nursing dissertation critique exemple le survenant

[meme] Quins són els teus desitjos pel 2009?

En Jaume Clotet em passa aquest meme, així que prenc el meu torn per expressar alguns dels meus desitjos i expressar algun punt de vista.

El més rellevant del màrketing online a l’Estat Espanyol durant el 2008:

 • Sóc jo, o cada vegada hi ha més acceptació dels estàndards oberts? Cada cop hi ha menys pàgines (professionals) mal construïdes i això és positiu.
 • Google Chrome. Per fi els navegadors optimitzen recursos i esdevenen una veritable plataforma per aplicacions online.
 • L’evolució de Google Analytics. Amb les novetats que ha alliberat esdevé una de les eines disponibles més completes.
 • La consolidació dels Conversion Thursdays. Lligat amb el punt anterior, és evident una major concienciació per millorar i optimitzar la nostra feina, de manera que tant l’usuari final com l’autor hi guanyem.

Els meus desitjos pel 2009:

 • Que la guerra de navegadors es centri en la qualitat i compliment d’estàndards oberts, no en la discriminació per protegir quota de mercat.
 • Que les eines d’analítica web comencin a centrar-se en la qualitat de les dades. Ajudaria molt a la credibilitat del sector.
 • Una mica d’innovació quant a visualització de dades. Hi ha vida més enllà dels pastissets i les barres. Motion Charts, Radial Trees… Durant 2009 espero una petita revolució en quant a com veiem les dades.
 • Que els banners fets en flash deixin de portar sorollets (de genolls ho demano!). A més de mesurar l’efectivitat d’una campanya, caldria mesurar-ne l’irritabilitat.
 • Yahoo! Web Analytics. Tinc moltes esperances de que sigui un GRAN complement a Google Analytics.
 • Que per fi les decisions preses per les empreses online tinguin una forta component racional. Test, test, test!

En fi, que el 2009 serà un any complicat i caldrà ser alhora assenyat i agossarat. Qui en trobi el millor equilibri serà qui en sortirà més ben parat. Feliç 2009 a tots i totes!

One Thought on “[meme] Quins són els teus desitjos pel 2009?

 1. Hola Jordi,

  pensava que fer tests era iracional, que ja no val el que pensem (aixecar el dit i mirar on bufa el vent) si no el que mesurem

  bon any

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation