research paper on database security top essay writing professional writing online service online creative writing heart of darkness thesis dissertation writing for payment 3 days

La API de Google Analytics, per fi!

Que Google Analytics és una de les eines més emprades per analitzar les dades de webs, ja siguin comercials o no, no és cap secret. No obstant, i en part pel fet de ser d’ús gratuït, moltes vegades no se la considera enterprise ready. Hi ha moltes empreses que no se’n refien de l’eina per tal de pendre decisions. Darrerament, però, cal dir que Google s’ha posat les piles i ha alliberat un munt de novetats que acosten el seu producte a la resta de la competència, com les noves visualittzacions, els segments avançats o els informes personalitzats. Ara, per fi, també ha vist la llum una de les funcionalitats que restaven en beta tancada i que, personalment, era la que més ganes tenia de veure: la API!

Per fi Google és fidel a la seva filosofia i permet al seu exèrcit de fanboys, seguidors, fanàtics i curiosos jugar amb les dades que aporta Google Analytics per tal de produïr eines d’escritori, per mòbils, widgets, informes incrustats… Sense parlar de la revolució comercial que suposarà l’automatització de tasques en base a aquestes dades. Ja era hora Google!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation