help writing sentences how to write a descriptive essay about a person research proposal on domestic violence phd papers engineering assignment help uk buy essays yahoo answers

La primavera d’analítica web en fotos

Avinash Kaushik al Practitioner Web Analytics 2009Ara que gairebé hem arribat a l’estiu m’agradaria recordar una primavera que ha estat ben farcideta de novetats al món de l’analítica web. L’alliberament de Yahoo Web Analytics a determinats sectors de negoci, l’API de Google Analytics o el naixement d’una consultora com the WATT project (basada en un concepte tan original com imprescindible, la investigació i innovació) han marcat una mica el panorama de l’optimització de negoci. No obstant, i a petició popular, m’agradaria deixar el testimoni gràfic de dos grans events que han tingut lloc també aquesta primavera i que ja són punts clau del calendari quant a aprenentatge i networking en el món del marketing online. L’ún és el Practitioner Web Analytics, ara per ara el millor event d’analítica web a Espanya, i l’altre la primera edició a l’aire lliure del Conversion Thursday. Aquí us deixo els meus àlbums a Picasa:

Practitioner Web Analytics 2009

Conversion Thursday Barcelona, Juny 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation