Per què copiar no és robar?

Amb un video ben clar i força divertit s’explica per què copiar no és robar. Altra cosa serà que els “creadors” es pensin que perquè deixi un CD a un amic li estem robant. Per què serà que no em crec que algú que ni ha escrit la musica, ni ha escrit la lletra, ni ha dissenyat la coreografia, ni ha decidit el vestuari, ni ha instruït els ballarins que l’acompanyen ni ha intervingut en com ha de ser el conjunt audiovisual, i que només ha d’aportar uns rinxols (l’audio es processa digitalment i se’n corregeixen els errors que “l’intèrpret” comet) es pot queixar de que compartint una cançó a la que només hi contribueix la seva cara (la qual no veig per l’oïda, dec ser un ésser limitat) li estic robant.

Gaudiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation